HTML

ReFormák

ReFormák. Lazán és komolyan, ahogy szoktuk. Életről, hitről, magunkról és mindenről, ami eszünkbe jut.

Friss topikok

  • Nedi13: Idetévedtem. Pont az idő miatt nem találom a helyemet, mert sokat vállaltam az elmúlt időszakban. ... (2012.10.31. 01:16) Idő=pénz=hatalom=?
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): @szabokrisztian: Egyetértek. Az önszeretet is a sokszor félreértések áldozata a keresztény ... (2012.09.06. 21:07) Életöröm/életüröm?
  • ReForma: kép:utazzitthon.hu (2011.12.02. 16:50) Advent
  • ReForma: Tudod pont azon gondolkoztam, hogy van-e rangsor(érdemes-e ilyenben gondolkodni) a kettő tekinteté... (2011.12.02. 15:13) Magyar.Református.
  • ReForma: Nekem tőlük az egyik kedvencem, persze ott van még a The four horsemen is... (2011.11.09. 18:02) Keresés bekapcsolva...seek & ... ??

Keresés bekapcsolva...seek & ... ??

2011.11.05. 08:24 :: ReForma

 

Ismeritek az H-Blockx-ot?(német crossover csapat, rock, hc, stb. én nagyon bírom őket) Nem egy mai csapat, de nagyon jók. Egyik nap hallgattam őket (újra) és elringatott/felkavart/emlékeztett az egyik számuk. Nem, kivételesen nem ugrálós, üvöltözős, hanem másféle.

Life is feelin’ dizzy… Éreztetek már ilyet? Néha azt sem tudom, mit keresek itt...A saját életemben…Néha azt érzem, hogy botorkálok csak egyik napról  a másikig, elfuserált pillanatok miatt szégyenkezem, elrontott gesztusok miatt bánkódom…Szégyenkezem lustaságom miatt, akár lelkiről, akár fizikairól legyen szó. Néha selejtesnek érzem magam(bocs Uram).

Keresem az akaratát. Imádkozom,  hogy mutassa meg mit akar. Hogy megértsem. És jól éljek, ahogy helyes. Hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, kihagyott alkalmak/lehetőségek miatt. Hogy örömmel és önként tegyem meg azt, ami az ő kedvére való.

„Ó én nyomorult ember, kicsoda szabadít meg…?”

Aztán néha kitisztul egy kicsit. Mint amikor könnyes szemmel nézel, látsz, de homályosan, aztán tisztábban. Amikor fókuszálsz. Fel-felvillannak dolgok, kicsit úgy érzed, mintha valami értelmes egésszé állnának össze. Aztán, ahogy odanézel, elillan. De érezted, tudtad. Felsóhajtok, kicsit biztonságban érzem magam, úgy, mintha jó nyomon járnék, mintha arra mennék, amerre kell…

Mintha nem okoznék állandóan disszonanciát, hanem belesimulok magam is, harmóniát, dallamot, rendet teremtek…

De akkor is keresem az életem értelmét, a miért-ekre a válaszokat… addig is néha olyan zizis az élet…life is feelin dizzy…  de azt már tudom, hogy: "...Life is a treasure that I have to find , I'm looking for the plan that is hidden in my mind..."  Csekkoljátok le az egész számot itt:

https://www.youtube.com/watch?v=aiiWsFpGIuI

 

3 komment

Címkék: értelme hblockx keresés élet

A bejegyzés trackback címe:

https://reformak.blog.hu/api/trackback/id/tr153355132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ReForma 2011.11.05. 08:27:07

A címben szereplő seek &... tisztelgés a Metallica Seek & Destroy c. száma előtt :)

Pajorné Klau 2011.11.05. 17:40:58

Már majdnem kijavítottalak, hogy dehát ez nem is az, hanem Metallica :-)) Pedig tudod mekkora nagy rocker vagyok :-D Nagyon tetszett amúgy!!

ReForma 2011.11.09. 18:02:48

Nekem tőlük az egyik kedvencem, persze ott van még a The four horsemen is...
süti beállítások módosítása